De hortensiatuin.



vrijdag 23 september 2016

Nieuw ornament

Eindelijk heb ik weer wat tijd vrij kunnen maken voor een nieuwe post. De vorige is alweer een tijdje geleden geplaatst. Er was ook niet zo heel veel te melden over veranderingen in huis.

We hebben een zalige lange vakantie gehad. En ik ben helemaal verslaafd geraakt aan het fotograferen. Met name macrofotografie vind ik erg leuk.

Maar de tijd komt er weer aan dat we meer binnen zijn. Dan komt de inspiratie ook vanzelf weer op gang.

 
Via Sanny's life van Instagram kwam ik de Facebookpagina van Sophie tegen die had heel veel mooie spullen  in haar webshop. Zij had ook een aantal prachtige ornamenten ingekocht.


Nu hou ik heel erg van rustig en puur, dus heb ik voor dit exemplaar gekozen. En gisteren is hij binnen gekomen. Ik vind hem super mooi.


Hij heeft nu even een mooi plekje op onze schouw gekregen





Nog wat sfeer foto's. Ik heb heel veel spulletjes weggehaald, omdat ik het nu even wat rustiger in huis wilde hebben.









 
Binnenkort ga ik op pad om twee andere fauteuils uit te zoeken voor de woonkamer. En dan ga ik voor het eerst schuiven met de tv naar een andere plek. Ik ben heel benieuwd of dat wennen zal zijn. Want zolang we de haard hebben staat hij al op deze plek.


 
Zoals ik al zei ben ik verslaafd geraakt aan het fotograferen met voornamelijk de macrolens. Soms ga ik heel erg vroeg op pad om tijdens de zonsopkomst opnames te maken. Dat levert soms prachtige beelden op omdat de kleuren rond dat tijdstip anders zijn dan overdag.



Om meer te leren over fotografie ben ik aangesloten op een forum op Zoom.nl dat is ontzettend leuk. Al heel snel merkte ik dat er een groep mensen is die van dezelfde sfeer houden. Daar krijg ik veel tips van. En ik zie dan mijn foto's ook wel veranderen.



Ook heb ik mijn camera daardoor beter leren kennen en heb ik veel geleerd over de nabewerkingen in photoshop.



Ik heb wat foto's geplaatst voor jullie, waar ik zelf heel erg blij van wordt.


Voor de foto van de paddenstoel lag ik languit in de modder en tussen het blad. Het zal best een gek gezicht zijn geweest. Ik zag er niet meer uit ;)  Maar gelukkig ben je zo vroeg de enige in het natuurgebied en dat is maar goed ook.


Hoewel ik (bijna) niet heb gereageerd op jullie posten, ben ik jullie wel blijven volgen. En een aantal volg ik ook nu op Instagram. Bloggen vind ik ook nog leuk omdat je ook een verhaal erbij kunt vertellen. Maar soms ontbreekt de tijd om alles bij te houden.

Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om wat natuurfoto's te zien van mij. En ik hoop deze keer wat sneller een nieuwe post te plaatsen.

Fijn weekend, lieve groet Roelie